Услуги

Къртене – бетон, фаянс, теракот, замазка, мозайка, мазилка, камък, тухла.
С професионални умения и съвременна техника ние с лекота разрушаваме всякакъв вид строителен материал (бетон, фаянс, теракот, замазка, мозайка, мазилка, камък, тухла)

Кърти по домове - тук се включват всички видове къртения на баня, под прозоречни пространства, стени, замазки и т.н

Къртене на бетон, тухла, фаянс - екипът ни се справя безпроблемно и за кратко време с едни от най-често разрушаваните материали.

Къртене по домовете и офисите. - Ние, от Kyrti.com се справяме без проблем с къртене на всичко в дома и офиса ви /бани, кухни, мазилки, замаски/. Справяме се достатъчно бързо с всяка задача като се стремим да не обезпокояваме вашите съседи или колеги.

Къртене на труднодостъпни места - едно предизвикателство, за което трябва да се обърнете към професионалисти. При работа в такива пространства се изисква опит, който нашите къртачи притежават. Спазват се всички мерки за безопасност и се подбира най-подходящата за случая техника.

При този вид услуги се налага да се справяме с тесни пространства, да къртим на прекалено високо или ниско място, което изисква концентрация и преди всичко предпазливост.

Демонтаж на конструкции (метални, дървени, остъкления и др) - безпроблемно ще демонтираме всички видове конструкции с необходимата техника и богатия ни опит.

С най-модерните металорежещи и пробивни машини, ние без проблем бързо и сигурно демонтираме всички видове дървени и метални конструкции.

Демонтаж на всякакъв вид остъкления. - Ние от кърти.com използваме специална технология за безопасен демонтаж на остъкления на обществени сгради и домове, за да няма последствия при отстраняването им.

Събаряне на сгради (обществени и промишлени) - Екипът ни разполага със специална техника за събаряне на обществени и промишлени сгради. Независимо от големината, персоналът ни е обучен да събори всяка сграда бързо и безопасно.

Събарянето на промишлени и обществени сгради е много важна и отговорна задача. Ние от кърти.com, се заемаме със събарянето с нужното внимание и сериозност.

Почистване на отпадъци (битови и строителни) - тук включваме почистване на мазета, гаражи, тавани, а също така и обекти след строителство и ремонт.

Ние предлагаме почистване както на строителни обекти и отпадъци от къртачна дейност така и на тавански помещения и мазета.

Извозване до сметище - разполагаме със собствен превоз за пренасяне на почистени отпадъци, независимо строителни или битови.

За кърти.com не е проблем извозването на отпадъците от къртенето, до най-близкото сметище, тъй като ние разполагаме с няколко вида камиона (малък - 2 тона, голям - 6 тона, контейнеровоз - 4 тона).