Услуги

Кърти по домове - тук се включват всички видове къртения на баня, под прозоречни пространства, стени, замазки и т.н

Къртене на бетон, тухла, фаянс - екипът ни се справя безпроблемно и за кратко време с едни от най-често разрушаваните материали.

Къртене на труднодостъпни места - едно предизвикателство, за което трябва да се обърнете към професионалисти. При работа в такива пространства се изисква опит, който нашите къртачи притежават. Спазват се всички мерки за безопасност и се подбира най-подходящата за случая техника.

Демонтаж на конструкции (метални, дървени, остъкления и др) - безпроблемно ще демонтираме всички видове конструкции с необходимата техника и богатия ни опит.

Събаряне на сгради (обществени и промишлени) - Екипът ни разполага със специална техника за събаряне на обществени и промишлени сгради. Независимо от големината, персоналът ни е обучен да събори всяка сграда бързо и безопасно.

Почистване на отпадъци (битови и строителни) - тук включваме почистване на мазета, гаражи, тавани, а също така и обекти след строителство и ремонт.

Извозване до сметище - разполагаме със собствен превоз за пренасяне на почистени отпадъци, независимо строителни или битови.