Скални мебели

Скали, камъни, камъчета са използвани за декорация още, може би от каменната ера. Но едва ли ще се чувствате добре, ако вашето обзавеждане е от камъни, скали, а още по-малко ако се налага да спите върху тях или да почивате. Но, винаги има нещо което може да промени нагласи ви.

Скални мебели

Стефани Марин, е създател на тези удивително удобни камъни – матраци, канапета, столове и възглавници, които можете да разхвърлите из вашият дом, да почивате върху тях, а децата да играят.

Те се произвеждат от 2004 година и всяка година към семейството се добавят нови елементи, всеки от които може да се използва самостоятелно или заедно: меки форми и прости линии, които съответстват една на друга и се застъпват до безкрайността.

Еуфория и лекота се излъчва от мебелите, които ни напомнят за връзката ни с околната среда, необходимостта да я уважаваме и пазим. Предмети, едновременно полезни и красиви, едно страхотно допълнение за дома ни.

Покупката на такива мебели е все още нещо доста ексцентрично за нашият пазар. Инвестирането във високо качествени анатомични възглавници, луксозни завивки и матраци е нещо, която всеки от нас може и трябва да направи. Това са шоурумите на фирмата в София и страната:

кв. Студентски град, ул. „Професор Александър Фол" 2, 1700 София;
кв. Хиподрума, ул. „Найден Геров" 6, 1612 София;
кв. Люлин 6, ул. „Джавахарлал Неру" 29, 1324 София;
бул. „Цар Симеон Велики" 157, 6009 Стара Загора;
ул. „Иван Михайлов" 58 Г, 2700 Благоевград;
ул. „Екзарх Йосиф I" 32, 3702 Видин;
бул. „Демокрация" 128, 8001 Бургас;
ж.к. Меден Рудник, бл. 381, 8011 Бургас;
Складова база, ул. Одрин 116, Бургас;
ул. „Александър Стамболийски" 8, Айтос;
ул. Цар Симеон 68, 8217 Ахелой;
ул. „Свети Власий 2, 8256 Свети Влас