Наследството от домейни за къртачи

Наскоро се дропиха два от най-добрите домайни в областта на къртачните услуги (кърти, чисти, извозва). Става въпрос за къртачи.com и къртачи.net. Естествено имената веднага се грабнаха от неизвестни за нас притежатели. Говорим за много скъпи и редки домейни.

Най-добрите домейни според нас в областта са кърти.com, къртачи.com и къртене.com. Според нас най-добрият от поредицата си е нашия (кърти.ком), след него е къртачи.ком и накрая къртене.ком. Това са и най-търсените думи в областта, именно затова толкова се вдига цената на тези домейни.

Ние сме щастливци, че кърти.ком беше свободно. За нас е важно да се позиционираме по думата кърти и се борим единствено за нея. Защо ли? Защото държи 70% от търсенията на къртачни услуги. Нормално е хората да пишат в Гугъл това, което им е най-кратко и лесно за запомняне.

Естествено, както обещахме, държим си първото място вече няколко месеца. На новите (стари) домейни къртачи.ком и къртачи.нет вече се забелязва фаза на „строеж“, тоест там се изграждат стабилни и яко оптимизирани сайтове. Конкуренцията се увеличава :) Но ние не целим тези думи и нас не ни бъркат :)

Въпреки всичко, ние се класираме вече прекрасно за думи като „кърти“, „кърти чисти“, „кърти чисти извозва“, „къртачи“, „къртене“, „пробива“, „къртачни услуги“ и още много други. Естествено, всичко това благодарение на SEO компанията на господин Васил Тошков. А те казват, че не се занимавали много с нас :)