Миграция към нова платформа

Следващите две седмици специалисти от Клокси ЕООД ще се извършат преместване на сайта за кърти чисти извозва, както и кърти блога към нова платформа. Блогът ще стане част от сайта и ще има същия дизайн. Ще отпадне използването на WordPress като блог платформа и целият сайт ще се управлява от Бета версията на системата Cloxy CMS 2.0.

Възможни са проблеми със зареждането на и най-вече на блога през този период. Преместването ще трае дълго, защото ще трябва всички налични статии за къртене да се прехвърлят ръчно на новата платформа. Веднъж приключил процесът, сайтът ще се харесва още повече на търсачките, заради оптимизираната до съвършенство структура.

Подобно прехвърляне вече завърши при сайта за почистване, както и при още няколко наши клиентски сайта. Резултатите след това са замайващи. Гугъл харесва новата структура и буквално всеки ден преиндексира целия сайт. Скоростта на сайта също много се вдига поради изключително бързото ядро на Cloxy CMS.

Най-много от това прехвърляне ще спечелят потребителите, защото всичко ще е с един дизайн и много по-интуитивно. Очаквайте скоро най-добрия сайт за къртачи в България още по-усъвършенстван от всякога, с още по-добри позиции в търсачките. Ние не спираме да се развиваме и да инвестираме в един от най-успешните ни проекти – Кърти.com