Хамали и хамалски услуги от Hamali.BG

Фирма „Hamali.BG“ е създадена през 1997 година и сме специализирани изключително в областта на хамалски услуги (пренасяне на жилищно и офис обзавеждане, пиана, огнеупорни каси, апаратура и други) от професионални хамали.

За около 10 години в бранша Hamali.BG се утвърди, като водеща фирма в областта хамалски услуги в България и желан партньор за западни колеги при извършване на всякакви хамалски дейности.

Разполагаме със складова база, два собствени камиона и бус Мерцедес, снабдени с падащ борд и с всички разрешителни за извършване на хамалски услуги в София, страната и чужбина.

Персоналът ни от хамали е квалифициран, интелигентен и много добре платен, способен да се справи с всяка поставена задача без изключение.

Подсигуряваме всичко необходимо за опаковане на вашия багаж (кашони, касети, фолио, тиксо и др.). По ваше желание може да използвате предлаганата от нас БРУТО УСЛУГА, включваща опаковане, демонтаж, пренасяне, транспорт, разопаковане и монтаж на всички налични артикули.

Благодарение на прецизната ни работа и богат опит, обслужваме регулярно авторитетни фирми и институции, част от които са показани на нашия сайт Hamali.BG

Надяваме се да поставим началото на съвместна дейност в областта хамали и хамслски услуги, за което предварително Bи благодаря.

управител: Ивайло Тодоров