Кърти.COM е един много желан домейн

Изглежда кърти.com е доста желан домейн, щом вече са заети абсолютно всички останали разширения, започващи с думата кърти. Освен kyrti.net, всички останали домейни са собственост на един и същ човек, на който няма да споменавам името. (kyrti.eu, kyrti.org, kyrti.biz…)

Куриозното в случая е, че точно този човек преди много време искаше да му направя сайт за къртачи и аз купих кърти.com именно за него. После обаче нещо се опита да ме врътне, искаше кърти сайт, но не си плащаше и бяхме принудени да търсим наемател. Бях инвестирал пари на доверие, а той не си плати.

Минаха месеци и домейнът кърти.com зае много добри позиции в търсачките, защото съдържа думата „kyrti“=“кърти“ на кирилица (търсачките разбират това) и на всичкото отгоре е „.com“. Нишата се оказа доста доходоносна и след огромен интерес бързо намерихме наемател.

Сега много хора съжаляват, че не го взеха домейна, но така е – бизнес се прави с кураж. Колкото и да ни копират, обаче, просто ни правят реклама. Дали ще е kyrti.net, kyrti.org или kyrti.info, хората запомнят само „kyrti“ и след това автоматично залепят отзад „.com“.

Така че – благодарим ВИ, колеги къртачи. Регистрирайки всички домейни за къртене, Вие само увеличавате цената на нашия домейн кърти.com. Ако бяха ценни, да сме ги взели още едно време. Не се ли научихте, че който копира и краде, далече не стига? Изглежда не и няма да се научите.

Няма и да стигнете далеч!