Почистване на домове и офиси

Фирма за почистване NewClean е създадена през 2002г., с управител Данаил Иванов и се занимава с извършване на професионално почистване и ежедневно поддържане на чистотата на обществени и частни обекти. От изключително значение за запазване и утвърждаване на фирмения имидж беше издаденото Свидетелство за марка „New Clean“ от Патентното ведомство на Република България.

Екипът на фирмата е съставен от инициативни квалифицирани специалисти, използващи професионална техника и почистващи препарати, които работят за постигане на европейско ниво на качество. „New Clean“ непрекъснато разширява обема на дейността си и увеличава броя на сключените дългосрочни договори със свои клиенти.

Фирмата притежава професионална почистваща техника, с която извършва ежедневна поддръжка на почистваните обекти и ежедневните еднократни поръчки на клиентите. New Clean работи предимно с професионална техника на фирмите: „Electrolux“, „Nilfisk Advance“, и почистващи препарати от фирмитe: „Busil“ – Германия, „Taski“ – Швейцария, „Tana Werner & Mertz“ – Австрия.

Фирмата притежава лекотоварни автомобили Форд „Транзит“, „Ситроен“ С 15, Мерцедес „Вито“ и леки автомобили, които използва за осъществяване на дейността си. Фирмата се стреми към повишаване на качеството и увеличаване на броя на услугите за подобряване на нивото на обслужване в сферата на професионалното почистване.