Блог

Няколко идеи за малка градина

Няколко идеи за малка градина

Малките градини имат много предимства – но най-голямото сред тях е, че те са изключително лесни за поддръжка. Те също така са чудесни места за творчество, тъй като дори най-малките допълнения, от цветни възглавници до стилно осветление на градината, ще имат драматичен и много, много красив ефект.

Освободете се от ненужните вещи, които заемат пространство

Освободете се от ненужните вещи

Един от най – големите проблеми на малкото жилище е липсата на площ. Всеки знае колко е трудно, когато има куп вещи, а няма място, на което да ги сложи. Разбира се, има много методи, с които да се справите – от компактни мебели, през правилно планиране на разпределението на вещите, до методите на прибиране на съответните неща.

Как да изберем подходящите цветове за дома

Как да изберем подходящите цветове за дома

На пръв поглед изборът на цветове за вашия дом изглежда като задача за специалист по интериорен дизайн, но всъщност няма закономерности или строго определени правила. Върху изборът ви със сигурност влияят много фактори - естествената светлина в стаята, цветовете на мебелите, цялостния ефект, които търсите и много други.

Подмяна на старата дограма с нова

Подмяна на старата дограма с нова

Всеки, който е подменил старатата дограма у дома с нова знае, че това е работа, която е по-добре да повери в ръцете на професионалисти. Като всяка една ремонтна дейност, така и подмяната на дограма си има своите особени моменти и специфики. Има няколко основни фази при подмяната на старата дограма с нова.

Съвети за обзавеждане на малка баня

Съвети за обзавеждане на малка баня

В днешната статия ще Ви дадем няколко полезни съвета за обзавеждане на малка баня. Както всяко малко по размер помещение, така и малката баня може да бъде практична и функционална ако използвате правилно пространството, с което разполагате. В следващите редове можете да прочетете нашите топ пет съвета за визуално по-просторна баня.

Как да освежим дома си с малко пари

Как да освежим дома си с малко пари

Всяко жилище има нужда от обновяване и освежаване веднъж през няколко години. Много често обаче се получава, така че нямате възможност да правите цялостен ремонт вкъщи, но все пак Ви се иска да внесете разнообразие у дома, защото вече обстановката ви е омръзнала. В настоящата статия можете да прочетете нашите решения за освежаване на дома за малко пари.

Значението на техниката при услугата кърти, чисти, извозва

Значението на техниката при услугата кърти, чисти, извозва

Услугата „кърти, чисти, извозва“ е все по-често търсена от строителните компании и от домакинствата. Наемането на фирма за къртачни услуги, която освен къртене предлага и извозване на строителните отпадъци, спестява много време и парични средства. Но както къртенето, така и извозването на отпадъци изисква специфична техника.

Фирма за къртачни дейности в София

къртачи фирма

Как да поверим къртачните дейности на фирма, с която не сме работли?

Нуждаете ли се от фирма, която е с доказан опит в областта на ремонтната дейност? Ако отговорът е „да“, то Вие сте на правилното място, защото очевидно имате нужда от професионални услуги кърти чисти извозва и в следващите редове ще ви запознаем на какво трябва да обърнете внимание при избора на фирма за къртачни дейности.